• Bel 06-51114942
  • Mail
  • Plan je route

Algemeen

Indeze privacyverklaring (verkort) vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website (hypnotherapiemeerinjekracht.nl, meerinjekracht.nl en/of adhd-praktijk.nl) bezoekt, een afspraak maakt, de behandelingsovereenkomst of het intakeformulier invult of een overeenkomst sluit.

Onze gegevens:

Hypnotherapie Meer in je kracht, Wassenaarweg 40, 6843 NW ARNHEM, Telefoonnr: 06-51114942

E-mail:    
Websites: www.meerinjekracht.nl 
KvK. Inschrijvingsnummer: 09131243

Verwerking persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden:

  • zodat wij contact met je kunnen opnemen
  • voor de bestelprocedure
  • de uitvoering van de overeenkomst
  • zodat wij contact kunnen opnemen met het bedrijf waar je werkt
  • om nieuwsbrieven te versturen
  • voor klantenonderzoek als je daar toestemming voor gegeven hebt
  • voor je account op onze website
  • om reviews te plaatsen

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden. Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden.

Je hebt ook rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar  met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Wet bescherming persoonsgegevens of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Stuur je verzoek naar . Of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 06-51114942.

Klacht melden

Mocht je een klacht hebben over hoe wij met jouw gegevens om gaan, dan kan je die indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens.

Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jijdat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom treffen wij passende maatregelen om je persoonsgegevens veilig te verwerken.

Bewaring persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van dedoeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden depersoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.