• Bel 06-51114942
  • Mail
  • Plan je route

Wil je snel en makkelijk een issue aanpakken? Wil je je gelukkiger en energieker voelen? Sneller je persoonlijke doelen halen? Beter presteren? Dan is deze workshop wat voor jou!

Zelfhypnose is de ultieme zelfhulpmethode. En is eigenlijk onbetaalbaar. Met behulp van zelfhypnose kan je dingen bereiken, waarvan je dat nooit gedacht had en je bereikt jouw doel veel sneller dan elke andere zelfhulpmethode.

Je kan zelfhypnose niet alleen inzetten voor psychische verbeteringen, maar ook voor lichamelijke problemen. Zo kunt u bijvoorbeeld pijn verminderen of zelfs geheel laten verdwijnen. Stress loslaten of zich volledig concentreren om bijvoorbeeld effectiever te leren.

Ik heb het bij mezelf toegepast en ik en vele anderen met mij, hebben ervaren hoe het mij persoonlijke groei oplevert. En dat ik het als hulpmiddel kan gebruiken om antwoorden te vinden op vragen die mij bezig houden.

Wil je makkelijker je doelen halen? Zelf sneller invloed hebben op dingen waar je tegen aan loopt? Lekkerder in je vel zitten? Rustiger met meer focus?

Zelfhypnose heeft een gunstige uitwerking op bijvoorbeeld

  • Stress/onrust
  • Faalangst/onzekerheid
  • Focus/concentratie
  • Tot actie komen/productiever zijn
  • Beter slapen
  • Afvallen
  • Etc.

Veranderen is lastig! Vaak weet je rationeel precies hoe je het aan kan pakken, wat je daarvoor moet laten of juist moet doen, maar toch lukt het meestal niet om structureel te veranderen. Klopt hè?

Onderbewustzijn vs beswustzijn

95% van je gedrag wordt bepaald door je onderbewustzijn. En wij proberen juist te veranderen met ons bewustzijn wat dus vaak geen blijvend resultaat geeft. Door zelfhypnose is er direct toegang tot het onderbewuste waardoor je je gedrag/issues op een snelle, makkelijk en effectieve manier aanpakt. Doordat je met zelfhypnose je onderbewustzijn als het ware reset/herprogrammeert.

Zou jij je gedrag ook makkelijker willen veranderen? Makkelijker je doelen willen bereiken? Je volledig kunnen focussen? Beter concentreren? Productiever zijn? Afvallen? Beter slapen? Dat je je zelfverzekerder voelt?

Schrijf je dan in via het onderstaande formulier.

Trainer: Arda Nieboer verzorgt de training. Zij is trainer coach en Internationaal register hypnotherapeut. Leuk om jou te ontmoeten!

Data en tijden: 27 februari en 13 maart van 19.00 uur tot 21.30 uur
Kosten: € 95,- inclusief BTW.
Dit is inclusief: thee & koffie. Op locatie is een brasserie aanwezig. Het is eventueel mogelijk om voor de workshop een hapje te eten (op eigen kosten).